عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 17 اسفند 1392
بازدید : 224
نویسنده : زینالی

حمل چاقو جرم است یا نه؟

این روزها شاهد اخبار گوناگونی درباره وقوع جرائم خشن از قبیل قتل، زورگیری و خفت‌گیری در رسانه‌ها و فضای مجازی هستیم که در بیشتر این موارد به‌کارگیری سلاح سرد و استفاده از چاقو به عنوان وسیله ارتکاب جرم عنوان شده است.

نکته قابل توجه اینجاست که در بیشتر جرائمی از این نمونه، چاقو پای ثابت ماجراست و در انتهای تمام این گزارش‌ها آمده است که مقتول با ضربات چاقو به قتل رسید یا ضارب با استفاده از چاقو به تهدید مالباختگان پرداخته است. این در حالی است که در حال حاضر سرعت دسترسی به چاقو‌های خطرناک در جامعه بسیار بالا و همواره این ابزار‌های جرم در دسترس عموم افراد قرار دارد.



:: برچسب‌ها: وکالت تقسیم ارث,وکالت دعاوی خانوادگی,وکالت دعاوی چک,وکالت دعاوی املاک, ,
تاریخ : شنبه 17 اسفند 1392
بازدید : 245
نویسنده : زینالی

اگر امروز کسی با هر مقدار شیشه دستگیر شود مانند این است که با همان مقدار هروئین یا مرفین دستگیر شده است پس به همان نحو مجازات شده و مصادره اموال صورت می‌گیرد.

شیشه ماده ی مخدری از خانواده ی آمفتامین ها است که در آزمایشگاه های غیر قانونی و در زیر زمین منازل به راحتی ساخته می شود . اگر چه در ترکیب این ماده ، به هیچ وجه مورفین بکار نمی رود ، بسیار اعتیاد آور است .این ماده با ظاهری مانند خرده شیشه، سفید، بی بو، و تلخ مزه است و به راحتی در آب یا الکل حل می شود . به همین دلیل گاهی از آن به صورت تزریقی هم استفاده می شود.



:: برچسب‌ها: وکالت تقسیم ارث,وکالت دعاوی خانوادگی,وکالت دعاوی چک,وکالت دعاوی املاک, ,
تاریخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392
بازدید : 400
نویسنده : زینالی

خرید و فروش یک ملک دلهره خاص خودش را دارد یعنی تا وقتی خریدار سندی را که به نامش خورده نبیند و فروشنده پول ملک فروخته شده اش را نگیرد خیالشان از بابت انجام یک معامله سالم و بدون نقص راحت نمی شود.
خریدار یک ملک ممکن است از بابت پشیمان شدن فروشنده، واقعی بودن سند، منصفانه بودن قیمت یا بی غل و غش بودن دچار نگرانی شود یعنی دچار تردید شود که مثلا آیا او تنها فرد خریداری است که ملک به او فروخته شده یا مثل برخی از معاملات، او هم فریب فروشنده کلاهبرداری را خورده که یک ملک را به چند نفر فروخته یا اساسا سندی که در اختیارش است صوری بوده و چنین ملکی اصلا وجود خارجی ندارد.



:: برچسب‌ها: کالت تقسیم ارث,وکالت دعاوی خانوادگی,وکالت دعاوی چک,وکالت دعاوی املاک, ,
تاریخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392
بازدید : 474
نویسنده : زینالی

در هنگام خرید خانه یا ملک یا ساختمان نکات بسیار مهمی وجود داردکه باید با دقت به آنها توجه شود تعداد 48 مورد آن در ادامه اشاره شده است



:: برچسب‌ها: کالت تقسیم ارث,وکالت دعاوی خانوادگی,وکالت دعاوی چک,وکالت دعاوی املاک, ,
تاریخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392
بازدید : 1640
نویسنده : زینالی

چکیده:
اعتراض ثالث در زمانی مطرح میشود که شخص،در جریان یک دادرسی عادی یا فوری،حضور ندارد و به عنوان طرف دعوی نیز به دادرسی دعوت نمی شود ، لیکن رای یا تصمیم قضایی ماخوذه در پرونده، به نحوی به حقوق وی خلل وارد می کند، قانونگذار ، راهکاری تحت عنوان "اعتراض ثالث " را پیش بینی نموده است تا به ادعای ثالث در این خصوص رسیدگی شود. حال اگر اقدامات علیه اموال شخص ثالث، در مرحله اجرای حکم یا قرار تامین خواسته و یا دستور موقت فوری دادگاه، رخ دهد، با " اعتراض ثالث اجرایی" مواجه هستیم که علیرغم شباهتهایی که با اعتراض ثالث مندرج در قانون آیین دادرسی مدنی دارد، مفهومی کاملاً متفاوت بوده و راهکار عملی خاص خود را می طلبد که به دلیل وجود همین شباهتها، بعضاً افراد در تشخیص این دو مفهوم حقوقی و انتخاب آن به عنوان راه حل صحیح اعاده حق، دچار اشتباه می شوند



:: برچسب‌ها: کالت تقسیم ارث,وکالت دعاوی خانوادگی,وکالت دعاوی چک,وکالت دعاوی املاک, ,
تاریخ : دو شنبه 12 اسفند 1392
بازدید : 256
نویسنده : زینالی

ارث - قوانین ارث - ارث زن - ارث مادر

ارث ازجمله آن مباحث وموضوعات حقوقی است که هر انسانی در طول عمرخود خواه، ناخواه با آن رودر رو میشود وانسان را از سایر موجودات متمایز میسازد.به جای گذاشتن ارث برای خویشان وبازماندگان است میراث انسان ها هر چند شامل دو جنبه مادی و معنوی می باشد اما آنچه که با به زبان آوردن کلمه ارث دراذهان متبادرمی گردد بعد مادی قضیه است.



:: برچسب‌ها: ارث,قوانین ارث,ارث زن,ارث مادر,دفتر وکالت ,
تاریخ : دو شنبه 12 اسفند 1392
بازدید : 214
نویسنده : زینالی

اجاره

اجاره عقدی است که به موجب آن مستاجر مالک منافع عین مستاجره می‌شود، اجاره دهنده را موجر و اجاره کننده را مستاجر و مورد اجاره را عین مستاجره گویند.
اجاره در لغت از ریشه اجر به معنای رهانیدن، به فریاد رسیدن، چیزی را به فرد دادن می‌باشد. در اصطلاح عقدی است که به موجب آن مستأجر، در برابر مالی که به موجر می‌دهد، برای مدت معین مالک منافع عین مستأجره می‌شود. یعنی همان سلطه و اختیار استفاده مالک را از عین مورد اجاره دارد. بنابراین اجاره عقدی تملیکی و معوض و موقت می‌باشد.



:: برچسب‌ها: اجاره,دفتر وکالت, مشاوره حقوقی,وکیل متخصص ,
تاریخ : دو شنبه 12 اسفند 1392
بازدید : 428
نویسنده : زینالی

شاه‌صاحبی در گفتگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران بررسی کرد
سرقفلی اماکن تجاری بر مبنای قانون موجر و مستاجر سال 1376
سرقفلی وجهی است که مالک (خواه مالک عین باشد یا منفعت) در ابتدای اجاره و جدای از مال الاجاره از مستأجر می‌گیرد تا محل را به وی اجاره بدهد و واگذار کند ولی حق کسب و پیشه و تجارت حقی است که به طور تدریجی و به مرور زمان برای مستأجر محل کسب و پیشه و تجارت به وجود می‌آید.
به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، موضوع عقد اجاره و سرقفلی اماکن تجاری یکی از رایج ترین اموری است که درقوانین و نظام حقوقی کشورمان جایگاه ویژه ای داشته و دارد و درحال‌حاضر نیز بدلیل بروز اختلافات و تنازعات در روابط مالکین ومستاجرین بخش بزرگی از پرونده‌های حقوقی مطرح در مراجع قضائی را شامل می‌شود و نظر به دگرگونی‌های حاصل در جامعه و حاکمیت قوانین اسلامی بر امور ، پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ، تجدید نظر در قانون مالک ومستاجر مصوب سال 56 نیز همچون بسیاری از مقررات اجتناب ناپذیر بود که درچند مرحله اصلاح و  مورد ترمیم قرار گرفت تا اینکه سرانجام در سال 1376 قانون مالک و مستاجر جدید تصویب و لازم الاجراء شد که مهترین این تغییرات ، سرقفلی اماکن تجاری و روابط حقوقی موجرین و مستاجرین این نوع اماکن است."سید علی شاه صاحبی" وکیل پایه یک دادگستری، در این زمینه به باشگاه خبرنگاران پاسخ داد.



:: برچسب‌ها: سرقفلی اماکن تجاری بر مبنای قانون موجر و مستاجر سال 1376,دفتر وکالت ,
تاریخ : دو شنبه 12 اسفند 1392
بازدید : 314
نویسنده : زینالی

حق سرقفلی حقی است که بازرگان و کاسب به جهت تقدم در اجاره، شهرت جمع آوری مشتری و غیره نسبت به محلی پیدا می‌کند

سرقفلی -تجارت-مغازه

حق سرقفلی در قوانین سال 1356 و 1376 ایران ماهیتی متمایز یافته است.بر مبنای قانون موجر و مستأجر سال 56 عقد اجاره اماکن تجاری، به انقضای مدت خاتمه نیافته و موجر تنها در برخی موارد حق تخلیه را داراست.سرقفلی در این قانون با هیچ یک از قواعد حقوق قابل توجیه نمی‌باشد.اما در قانون سال 1376 وضع تفاوت است .در قانون اخیر، سرقفلی با پرداخت مبلغی جهت تمدید متمادی قرارداد اجاره بر طبق شرایط گذشته است.همچنین در این قانون مستأجر می‌تواند جهت اسقاط حقوق خود و تخلیه پیش از انقضای قرارداد، مبلغی تحت عنوان سرقفلی از موجر اخذ کند



:: برچسب‌ها: سرقفلی چیست,دفتر وکالت,مشاوره حقوقی ,
تاریخ : یک شنبه 11 اسفند 1392
بازدید : 173
نویسنده : زینالی

اصطلاح تفکیک در حقوق جدید ایران پدید آمده و به مفهوم افراز و تقسیم نزدیک است. لکن با آنها فرق دارد زیرا همانگونه که در مبحث قبل گفته شده در افزار باید حالت اشاعه وجود داشته باشد ولی در تفکیک وجود حالت اشاعه ضرورت ندارد به عبارت ساده تر در افراز تعداد مالکین مشاعی باید از 2 نفر بیشتر باشند ولی در تفکیک حتی یک نفرهم که مالک شش دانگ ملکی باشد می توان آنرا به قطعات متعددی که قانوناً مقدور باشد تفکیک نماید که روش انجام انجام عمل تفکیک به شرح زیر بیان می شود :



:: برچسب‌ها: صورتمجلس تفکیکی ,
به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دفتر وکالت (بنیاد بین المللی حقوقی سنا) و آدرس lawsena.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 26
بازدید هفته : 235
بازدید ماه : 536
بازدید کل : 6389
تعداد مطالب : 273
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

RSS

Powered By
loxblog.Com